Op Wetenschap Gebaseerde Voedingssupplementen
Geformuleerd door Experts in Genetica & Farmacologie

Wetenschap Gebaseerde Formules
Door een Multidisciplinair Team

Voedingssupplementen: Advance Formulas' Wetenschap & Innovatie

Onze nutraceutische formules zijn ontworpen met behulp van een unieke strategie gecombineerd met het gebruik van de nieuwste middelen die zijn ontwikkeld voor de farmaceutische industrie. Dit gebeurt met methodes met betrekking tot kunstmatige intelligentie om ons te begeleiden naar de beste keuzen voor ingrediënten. Om ons onderzoek te valideren en uw veiligheid te garanderen, hebben wij ingrediënten geselecteerd waarvan de effecten zijn vastgesteld in toonaangevende wetenschappelijke publicaties binnen hun geoogde gebied.

Team & Onderzoek

Advance Formulas behoort tot de P4M Labs groep, innoverend in de zorg gericht op de biotechnologie, samen met farmacogenetisch onderzoek. Het team van het bedrijf brengt internationaal gerenommeerde wetenschappers uit P4M Labs samen. Ons wetenschappelijke team gespecialiseerd in genetica, farmacologie, bioinformatica en gerontologie brengt ideale vaardigheden samen om baanbrekende voedingssupplementen te ontwikkelen. In silico-experimenten op farmacologische en epi-genetische databases leiden ons tot het bereiken van adequate doseringen, geoptimaliseerde absorptie en synergistische effecten.

De Oprichters

Van wetenschappelijke innovatie tot de precieze implementatie van een concept in een productlijn

Dr. Ivan de Weber, PhD
Dr. Ivan de Weber
PhD in cellulaire biologie (Universiteit van Genève); Postdoctoraal certificaat in farmaceutische bioinformatica (Universiteit van Uppsala).
Mr. Pierre-Alexis Gratadour, MBA, MSC
Mr. Pierre-Alexis Gratadour
Fysiotherapeut (IFMK Nice);
MAE MBA (Universiteit van Lyon III).

Laboratorium & Grondstoffen

Onze producten worden in Frankrijk geproduceerd in een HACCP-geaccrediteerd voedingssupplementen laboratorium dat voldoet aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen. De bron van elk ingrediënt wordt geverifieerd in details van zuiverheid tot de kwantificering van de actieve moleculen van elk extract. Onze formules zijn in afwachting van een patent en bevatten gepatenteerde en grondig geteste samenstellingen.

Onze Waarden

Ons epigenetische voedingssupplementen-concept met behulp van natuurlijke verbindingen - met effecten die vergelijkbaar zijn met medicijnen - stelt onze klanten in staat om duurzame, zichtbare en meetbare effecten te verkrijgen.

Dr. Ivan de Weber citeert
1

Kwaliteit tegen de laagste kosten

Onze formules bevatten verschillende dure ingrediënten onder de marktprijs. We bieden kwaliteit vanaf de bron van het ingrediënt, de verpakking tot en met de productiecontrole.

2

Transparantie op elk niveau

We onthullen doseringen van werkzame stoffen en suggereren verwachte resultaten ondersteund door klinische onderzoeken.

3

Veiligheid op elk niveau

Wij werken in overeenstemming met organisaties die lokale voedingssupplementen reguleren, en onze voedingssupplementen bevatten geautoriseerde en veilige nutraceutische ingrediënten.

Onze Missie

Ons doel is om de meest efficiënte voedingssupplementen te ontwikkelen, door zeer actieve stoffen te selecteren met het meest relevante synergetische effect naar een doelgericht resultaat. Onze ingrediënten zijn gebaseerd op actieve doseringen en harde wetenschap in plaats van promotie.

Ver weg van de anti-aging hype, beginnen we een echte brug te bouwen van nutraceutische naar farmaceutische producten, op zoek naar duidelijke biochemische veranderingen om sterke fysiologische effecten te produceren. Naast onze focus op gezondheid, welzijn en verbetering, streven we ernaar om een pad te effenen voor de eerste stappen naar levensverlenging.